суботу, 14 травня 2016 р.

Артемчику 1.10

Йога - ходили ми з Артемом на пробне заняття: Йога - мама і дитина.
Перші 15 хв Артем займався по програмі, доречі програма досить гарно адаптована до занять з дитиноб, але потім Артем почав досліджувати магнітофон, віник, переставляти карімати, ну а ще через 10 хв приніс мені кросівки і сказав що хоче на двір. Було 6 мам з дітками, Артем був найстарший, всі решта дітки, або просто сиділи, або повзали навкруг коврика. Ну напевно Артемчику це трошки нудно було, якби там були батути і машинки, то йому б нікого там не потрібну було б.
Шолом - маленький Артемчик і великий шолом. Тут всі їздять в шоломі, не важливо чи на скейті, чи на самокаті, чи на велосипеді, чи 2 рочки, чи 15, чи 60. От і ми купили шолом,
Артем нічого не мав проти, тому що перед тим йому завжди показувала, що всі їздять в шоломі.
Ходили знову у розвивальну школу, але в старшу групу, то Артемчику було дуже цікаво, і впринципі він себе поводив набагато чемніше і брав приклад зі старших, тобто намагався робити все те що вони.
Дощовий день - це для Артема радість - розважальний центр, який 5 хв пішки від нашого дому, та величезні калюжі по дорозі додому.
   Александо пішов у садочок, то ми тепер частіше гуляємо з Лео, і хоча йому 3,5 та хлопці дуже гарно граються і впринципі різниця не дуже відчувається.
 
    Артемчику 1.10:  ніби нічого не змінилось, та все таки наше дитятко дорослішає - починає більше і більше говорити нових слів, будувати речення, слухати коли йому щось говорять, деколи вдається договоритись і переконати його в іншій думці, починає частіше їсти сам, гарно проситься на горшок, все частіше проявляє свій характер, краще запам'ятовує, або просто більше може висловити і показати що запам'ятав, перебирати одягом і треба його переконувати, що зимові чобітки зараз не дуже підійдуть і т.д, ненадовго ображатись, проявляти ніжність та любов.
Артемчика очікування від України. Їдемо в Укаіну(Україну): бабуся Надя має спекти тортик, дідо Вітя запекти яблучко, бабуся Надя та дідо Ігор зварити березового соку, дідо Михайло дасть Артемчику меду, а бабуся Марія яєчка, ну і найцікавіше місце - це до дяді Жені, тому що у нього на шафі є колекція маленьких машинок.
Книжки: Коли у нас появляється нова книжка, то Артем може її читати по два рази підряд, 3 або 4 рази на день, але через два місяці а то й менше він вже не хоче її читати взагалі, і інакшої схеми ну ніяк не хоче :).
Артемчика заміри
11,5кг

87 ріст
49 голова
14.7 нога
Ну звісно, як і кожного місяця, ми відвідували термальні басейни, де Артем уже зїжав з гірки та ходили в зоопарк.
Цього разу в зоопарку ходили дивитись на рибки - дуже захоплююче спостерігати за ними, словами важко описати, але фотографії можуть трошки передати цю красу.
А ще в зоопарку перший раз пішли на дитячий майданчик. Артемчик управляв справжнім екскаватором.
І прогулялись біля Шенбруна,
І ще ми побували в технічному музеї
та Лаксенбурзькому парку

Немає коментарів:

Дописати коментар