вівторок, 24 травня 2016 р.

1.11 Артемчику (ще трошки і 2 рочки)

   
   Побували ми цього місяця в Україні. Дні були дуже насичені, трошки неповезло з погодою бо падав дощ досить часто, але зате, Артем мав можливість поталяпатись у Величезних калюжах.
    Артемчику дуже сподобалось бавитися з його сестричками, ми декілька днів провели разом, сестрички допомагали завантажувати машину камінцями, грались в хованки, а Іринка навіть розказувала Артемчику казку.
       Машинками Артемчик заставив гратись усіх: і бабусю,і дідуся і навіть трошки дядю Женю.
     На Великдень до церкви Артемчик не ходив через погоду, але за те з радістю чекав бабусю та дідуся з пасочкою.
     Так як ми аж тиждень провели в Рожнятові, то Артем добре навчив дідуся Вітю копати величезні ями, кататись на самокаті, та грати мяча, а з татом придумали гру - хованки на велосипедах навкруг хати.
    Крім того ще зустрічались з іншими дітками: Олесьом, Тимофійчиком(навіть недавно проснувся і почав розказувати що стрибав на синьому батуті і була жовта хатинка, спершу нічого не зрозуміла, але потім почала розпитувати а хто ще був, то каже Тимофійчик, то я згадала що ми ходили на дитячі розваги разом), Богданкою та Яринкою, Настьою та Камілою.
     Артемчику дуже сподобалось в Україні, але в кінці нашої подорожі хотів додому, в Австрію. Приїхавши сюди, на другий день пішли на дитячий майданчик, то Артем провів у піску 2 години: не хотів ні на качелю,ні на гірку, а тільки в піску.
І на другий день ми знову пішли на пісок але на інший майданчик. Скучив мабуть за величезними пісочницями.
      Колись були казки,а теппер досить часто історія про пепу. Дуже подобається Артемчику цей мультик і тепер перед сном він просить не казку,  а якусь історію про Пепу, причому хоче переслухати всі, тобто тільки закінчуєш про басейн і він тихенько лежить ніби спить, деколи й очі закриває, зразу каже про туман або про ще щось, і коли кажу йому все це була остання то так просить ще одну ще одну, ну і це може тривати довго.
      Думала що побуваємо у Відні на гаївках, але Артемчик підхопив інфекцію і цього року гаївки ми пропускаємо.
     Памперс. Цього місяця памперс на прогулянку практично вже не одягали, тільки на денний та нічний сон, скоро плануєм забрати памперс і в ночі :).
     Мова: дуже гарно говорить, повторяє, будує коротенькі речення. Смішні слова: побабой= помідор, кобабель=корабель, ботоноски=босоніжки, а решта всі слова ніби схожі самі на себе. Наймиліші слова в світі: нася мама, нась татусь, мамуся, дудусь, бабуся, дузє цемий(дуже чемний).
     Маленький художник
    Лего: от які машини сам будує
     Місцеві забавлянки:







Немає коментарів:

Дописати коментар