понеділок, 17 серпня 2015 р.

Рік і 2 місяці

  14 місяців.
   Таке враження що з кожним місяцем час летить все швидше і швидше.
   Артемчика досягнення: Цього місяця він став справжнім помічником - і пилососити, і підлогу мити, і картоплю товкти, і іграшки складати - все він допомагає. З перемінним успіхом пробуємо спати вночі без памперсів, а в день вже майже весь час без памперсів, ну звичайно бувають промахи, але надіюсь з часом їх буде все менше і менше.
   Подарунки: Артемчику цього місяця одна сусілка подарувала басейн, якраз вчасно, бо почалась спека, то він нам якраз знадобився



А ще Пітра в магазині за якісь бонуси взяла безкоштовно іграшку для нашого Артемчика, що теж дуже приємно

   Ігри: З Артемчиком все цікавіше і цікавіше бавитись. Тепер він знає тваринки, і приносить їх під одну пісеньку-мультик де вони зображені. Полюбляє щоб йому читали книжки, складали пазли з тваринками, запускали машинку,складали пірамідку, тощо




   Зубчики: новий місяць і новий зубчик. Тепер їх уже 8.
   Подорожі: З Артемчиком стає все легше подорожувати. Ми цього місяця практично кожний день їздили в парки або ще кудись. Ну почнемо все по порядку.
1 - Ми дослідили що недалеко від нас є ліс, в якому можна позбирати ожину, і погратись у пісочку чи на дитячому майданчику. Це одне з улюблених місць, адже пісочку там ціле волейбольне поле.






2 - Декілька днів було прохолодно то ходили на площадку з камінцями.




3 - Володіний співробітник нас запросив на день народження до його дочки, то побували на Дунаї







4 - Volkspark, або для нас - парк з качечками. Недалеко від нас знайшли великий парк, де багато качок, сосновий ліс, дитячі площадки і багато озер, туди ми ходимо через день,а то і кожен день. Часто їздимо автобусом, то Артем махає всім привіт і мабуть всі водії його вже впізнають.









5 - Oberlapark. ОООО, минулого тижня перший раз побували в цьому казковому парку. Він настільки великий, що  навіть половину ми ще не обійшли. В цьому парку є маленький зоопарк, дитячі площадки, камінці, горбики для скейтів, а в нашому випадку щоб спускати звідти машинку, різні озера, качки. Сам парк поділений на декілька регіонів, де є і японські сади,і сади з трояндами, і лабіринти,і т.д. Парк дісно величезний.
















6 - Термальні басейни. Коли була сильна спека, то ми вирішили піти в басейни, бо близько нема  річки щоб скупатись, а на дворі 37. Басйенів є десь 8, три з них термальні з досить теплою водою, решту басейнів - розбавлені звичайною водою. Є 4 дитячі басейни - два всередині і два ззовні. Дуже гарно все продумано, діти просто в захваті від фонтанчиків, які часто зникають і появляються; від басейну, де вода по коліна і всередині легеньке джакузі. Радості не було меж.













7 - Водяний парк. Він є безкоштовний, але там дуже холодна вода з джерела.







8 - Ікея. Там є спеціальний відділ для дітей, де розпаковані іграшки для проби, і дітки ними можуть гратись, таке враження що вони там можуть провести цілий день. А ще ми іздили у великі супермаркети, де спеціально є куточки для дітей, щоб батьки могли щось купити а діти їм не заважали.









9 - Озеро Нойзідлер - це чудове, мілке, тепле озеро. Мілке - це не просто слова, його середня глибина 1м. Довжина озера з півночі на південь — 36 кілометрів, ширина коливається від 6 до 12 кілометрів. Висота над рівнем моря — 115 метрів, площа водозбору — близько 1 120 км²;. Озеро Нойзідлер надзвичайно мілке, середня глибина близько метра, найбільша — 1,8 метра.





10 - Зоопарк - цього місяця знову ходили в зоопарк





Огооооо і насичений був у нас місяць, можливо через те, що ми починали адаптовуватись і хотіли чим побільше побачити.

Немає коментарів:

Дописати коментар