четвер, 20 жовтня 2016 р.

Zauberberg Semmering

 1 -  Zauberberg Semmering 
Одного вечора, в пятницю, наші друзі запропонували поїхати на гору на поїзді Саламандра (він коштує 36 євро). Ми запалились ідеєю і вирішили в суботу зранку виїзджати, а ще перед тим купити  Niederösterreich card - все таки одна подорож - це більша половина вартості даної картки. Але на щастя Володіний співробітник порекомендував нам зареєструватись на нього через інтернет. Ойой - виявилось що нема вільних місць ні на суботу, ні на неділю. Ми не розгубились, а знайшли інший маршрут, іншу гору і підніматись туди фунікулером. Теж звучить цікаво. Ну все, з самого раненька зібрались і поїхали. Але і тут буле невеличке розчарування, виявилось що там дуже велика черга(1 год до того щоб піднятись), але найбільша проблема була в тому, що там зразу вибираєш час коли можеш спуститись, і найшвидший доступний час - це була 6 вечора, а там ми були в 11 ранку, тобто нам це не підходило взагалі. Але ми і тут не розгубились, а вирішили все таки хоть кудись піднятись. Але встигли сфотографуватись біля фунікулера - ми сюди ще приїдемо.
   Ще пів години у дорозі і ми були біля  підніжжя гори - Semmering. Туди ми піднімались на звичайних підйомниках
 
Піднявшись на деревяну вежу, яка була зразу біля підйомника, ми спостерігали гарну панораму гір
На вежі був досить сильний вітер, то ж ми там довго не затримались. Артем сходив абсолютно сам з вежі і дуже цим гордився.
 А от внизу не було вітру і ми навіть трішки посиділи і насолодились красою гір, і тільки дехто неначе бджілка бігав і бігав по травичці
 і підлітав до неба
                           Виявилось що Semmering  - це партнер Буковелю

Загалом нам сподобалось, гори - це завжди красиво.

Немає коментарів:

Дописати коментар