середу, 21 вересня 2016 р.

Bassena

                                   
    Bassena - це такий собі державний центр відпочинку та розвитку, місце зустрічі для батьків, бабусь і дідусів, нянь, ... з дітьми і дітей молодшого віку. Приміщення цього центру знаходиться на першому поверсі багатоповерхового будинку, площа мабуть 150-200кв м. Місто зробило це насамперед для людей, які живуть у тих будинках, для того щоб вони стали дружніші, щоб взимку та осінь було куди подітись дітям, і взагалі щоб було де гарно провести час. Наприклад, є дні коли там проводяться заняття з йоги, змагання з настільних ігор, проводять різні майстеркласи, зокрема, навіть по шиттю одягу, збираються пенсіонери на перегляд фільмів або просто посидіти, а є дні для розваг маленьких діток, от і ми сьогодні побували. Зауважу - це все безкоштовно!
От тут можна глянути їхній розклад. http://www.bassena10.at/index.php?menuid=3
        Прийшли ми туди з нашими друзями по садочку: Якобом, Норою та Еліною. Діти зразу розбіглись всі по своїм справам. Для дитячих днів відкриті три кімнати. В першій кімнаті багато багато іграшок, і машинок, і гірка.
 Іграшок насправді дуже багато, все посортовано у ящики (на задньому плані видно),
починаючи від лего маленького, середнього, великого, дерев'яними коліями та поїздами,
сортерами, є навіть ящик з ляльками барбі та одягом і будиночками, є багато пальчикових лабіринтів,
кухня дитяча з двома коробками посуду та пластмасовими овочами,
диван з мякими іграшками і т.д- важко все описати, але ми були в багатьох розважальних центрах, ну але такого різноманіття іграшок я ще не бачила.
Є ще одна кімната - спортзал
Наступна кімната для великих машинок та для принцес, бо вкінці є картонний замок і хатинка.
 І третя кімната містить багато столиків, ніби столова, мамочкам можна попити кави, посидіти поки дітки граються, але крім того є великі набори олівців, фломастерів, замальовок, де дітки можуть просто помалювати.
       Час там пролетів просто блискавично, годі було Артемчика забрати додому, пообіцяда що ми знову туди прийдемо.
       Забула сказати, що дуже гарно продумано: для того щоб не було напливу дітей, потрібно за три дні записатись в інтернеті, приміщення обмежене на 30 дітей. Але Сабіна  казала, що ніразу ще не бачила більше 20 дітей, вона всю минулу зиму ходила.
Ще раз переконуюсь що дуже подобається мені наш район.

Немає коментарів:

Дописати коментар